Zorgverleners

Vraag een infopakket voor jouw praktijk of materniteit aan

Naast vrijwilligers zijn ook zorgverleners een cruciale schakel in ons verhaal. Zij zijn vaak de eerstelijnscommunicatie voor ouders na een verlies.

Werk jij in de zorg? Dan kan je ons helpen om onze dienstverlening tot bij ouders en familieleden te krijgen.

Ben je een (hoofd)vroedvrouw en wil je graag informatie over onze VZW kunnen bezorgen aan ouders?

Ben je een psycholoog of coach die aan in aanraking komt met gezinnen die een (nakend) verlies meemaken; en wil je hen graag helpen ontlasten?

Aarzel dan niet om ons infopakket aan te vragen. Deze omvat een infobrief over onze werking en flyers die je kan uitdelen of op de praktijk of materniteit kan leggen.

Platform Altijd Wij

‘Altijd wij’ is een portaalsite die het volledige gratis en laagdrempelig aanbod in kaart brengt van grote en kleine partnerorganisaties om ervoor te zorgen dat ouders op een heel moeilijk moment in hun leven op een zo eenvoudig mogelijke manier een overzicht krijgen van de ondersteuning en de hulp die beschikbaar is.

Maar liefst 9 vzw’s bundelden hun krachten om ouders beter te weg te laten vinden. Elke vzw biedt nu al ouders, gratis, ervaringsgerichte hulp aan om hen bij te staan in hun rouwproces. Elke vzw is verschillend en biedt op hun eigen vertrouwde manier hulp aan ouders die het kunnen gebruiken.

https://www.altijdwij.be