Wie is Eleonoor?

Eleonoor is het prachtig dochtertje van Priscilla & Frederik. Zij is helaas op 8 juni 2018 stil geboren.

Haar ouders keken vol grote verwachting uit naar haar komst, maar zij bleven met een enorm groot verdriet achter. Dankzij de naaste omgeving konden zij de dagelijkse sleur, zoals naar de winkel gaan en koken, loslaten en kregen zij alle ruimte om het immens verdriet toe te laten en een plaats te geven.

Die warme, omringende zorg die Priscilla & Frederik door deze helse periode heeft geholpen was dan ook meteen de basis om iets te betekenen voor andere sterrenouders en ouders die hun pasgeboren kind verliezen. Zo ontstond de vzw, Eleonoor. Een vzw die iets kan bieden waarmee deze ouders dezelfde zorg en warmte krijgen. Zo draagt Eleonoor haar steentje bij om het verlies een klein stukje draaglijker te maken.

Hoewel ieder afscheid anders is, is er toch één ding dat elke ouder met elkaar verbindt: de onvoorwaardelijke liefde voor hun zoon of dochter.

Wat doet Eleonoor?

Eleonoor geeft je de tijd om te rouwen, te huilen, herinneringen op te halen, om te zorgen voor jezelf en je gezin en om lief te hebben wie je dierbaar is. Onze vrijwillige kookmama’s, -papa’s, -oma’s en -opa’s zorgen wel voor die hartverwarmende maaltijd.

Geen ingewikkelde kost, maar een maaltijd dat je ‘verwarmt’. Letterlijk en figuurlijk. Met liefde voor jullie gezin gemaakt, lekker, vol vitaminen en enkel nog op te warmen. Niet in potjes, maar in een schotel, of kom; geleverd in een prachtige mand met extra’s die je in de moeilijke dagen kunnen ondersteunen.

Hoe kan u Eleonoor steunen?

Eleonoor wil zoveel mogelijk mensen helpen en daarbij hebben we uw hup nodig. Je kan ons plezieren met een kleine bijdrage op:

BE72 9501 0360 4116

Daarnaast organiseren wij acties en evenementen om de nodige centen bijeen te krijgen. Deel deze dus zeker via onze Facebook pagina. Wil je zelf meewerken aan een event of actie? Of wil je er zelf één opstarten? Laat het ons weten via contact@eleonoor-vzw.be.

We zijn jullie nu al enorm dankbaar!