Hoe kan je Eleonoor VZW steunen?

Wil je ons helpen met een financiële bijdrage om het geheel werkbaar te maken? Dat appreciëren we ontzettend hard!

Stort een centje in onze spaarpot – BE05 7310 5526 1275

Steun ons met één van de lopende acties

De Rospot

Ben je een zelfstandige en wil je in jouw zaak graag een rospot zetten? Is er aan de receptie van jouw bedrijf plaats voor een rospot? Leuk! Wij bezorgen je graag een sticker en wat flyers om je actie te ondersteunen.

Trooper

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er één percentje naar de kas van onze VZW. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende (web)shops erop staan en dat jij niets extra betaalt.

  1. Zoek onze VZW via de trooperpagina
  2. zoek de shop waar je wil aankopen
  3. doe je aankoop net zoals anders
  4. de shop schenkt één percent aan ons

Ovenschotel draaien

In ons verhaal staat de ovenschotel centraal. Om vanzelfsprekende praktische redenen, maar het verbindt onze VZW tevens met het gezin en de familie. De ovenschotel staat voor ons ook symbool voor zorg, voor licht en warmte. Het is voor ons de verpersoonlijking van het lege bord dat ten allen tijde wil worden bijgezet aan tafel. De ovenschotel herdenkt, en zien we als een aanknopingspunt om later zijn of haar naam nog te laten vallen aan tafel. In de rouwmand voorzien wij een ovenschotel.

Ben jij een creatief met keramiek, of volg je keramiekles en wil je één of meerdere schotels voor ons (en de gezinnen) draaien? Dat zou ons heel gelukkig maken.

Vereiste specificaties:

  • ronde schotel – diameter +/- 27cm – hoogte 7cm
  • wit, cremewit, roze of groen
  • binnenzijde geglazuurd – buitenzijde ongeglazuurd / geglazuurd

Onze eigen acties

Geen lopende acties