Eleonoors missie

Love begins by taking care of the closest ones. The ones at home.

Wat doet Eleonoor voor jou?


Wanneer je gezin wordt geconfronteerd met een stilgeboorte, het overlijden van jullie baby of jullie (heel jong) kind in het gezin, kan ELEONOOR vzw voor jullie van betekenis zijn.

De vzw voorziet ‘rouwkost’ voor jouw gezin in de week na de stilgeboorte of het overlijden van jullie baby of jullie (heel jong) kind.

Eleonoor vzw is geen maaltijdservice maar zorgt voor ‘echt’ eten, lekker en zoals het ‘thuis’ is. Met liefde gemaakt door één van onze vrijwilligers, een kookmama, -papa, -oma of -opa.  Enkel nog op te warmen of iets kleins aan toe te voegen. Alles wordt geleverd in een mand met extra’s die jouw gezin ondersteunen. De mand wordt gebracht en telkens terug opgehaald door één van onze vrijwilligers.

Onze waarden


Understanding is much deeper than knowledge

We begrijpen, door ervaring, wat je doormaakt. We zijn toegankelijk in onze manier van zijn, in onze communicatie, en in wat we willen brengen.

The most sincere feelings are the hardest to express by words

We zijn oprecht, in wat het voor jou wil betekenen, in de woorden, maar ook in het gevoel. Wij willen je niets verkopen, maar we willen je vanuit onze liefde en ervaring ondersteunen. Je kan bij ons terecht, en we bieden het voedsel aan als warme mantel.

Love and grief aren’t practical, but no worries,we are.

We bezorgen je geen extra rompslomp in deze zware dagen, maar ondersteunen je net in één van die dagdagelijkse to do’s die jij nu niet ziet zitten. We nemen het ‘wat moeten we eten’? Of ‘wie gaat naar de winkel’ even van jou over. Zodat jij kan focussen op wat voor jou belangrijk is op dat moment; verenigen in liefde, en kunnen rouwen.

Draag jij onze VZW een warm hart toe, en wil je samen met ons iets betekenen voor een ander?

 

Steun ons

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!