Wij schenken je dagelijkse kost, met liefde en troost als hoofdingrediënt.

Wat doet Eleonoor voor jou?

Love begins by taking care of the closest ones. The ones at home.

Eleonoor geeft je de tijd om te rouwen, te huilen, herinneringen op te halen, om te zorgen voor jezelf en je gezin en om lief te hebben wie je dierbaar is.

Onze vrijwillige kookmama’s, -papa’s, -oma’s en -opa’s zorgen wel voor die hartverwarmende maaltijd.

Een maaltijd dat je ‘verwarmt’.

Letterlijk en figuurlijk. Met liefde voor jullie gezin gemaakt door onze vrijwilligers. Lekker, vol vitaminen en enkel nog op te warmen.

Niet in plastic potjes zoals een ’take-away’ service, maar in een schotel, of kom; geleverd in een prachtige mand met extra’s die je in de moeilijke dagen kunnen ondersteunen.

Op zoek naar andere ondersteuning?

www.altijdwij.be is een portaalsite die het volledige gratis en laagdrempelig aanbod in kaart brengt van grote en kleine partnerorganisaties om ervoor te zorgen dat ouders op een heel moeilijk moment in hun leven op een zo eenvoudig mogelijke manier een overzicht krijgen van de ondersteuning en de hulp die beschikbaar is.

Maar liefst 9 vzw’s bundelden hun krachten om ouders beter te weg te laten vinden. Elke vzw biedt nu al ouders, gratis, ervaringsgerichte hulp aan om hen bij te staan in hun rouwproces. Elke vzw is verschillend en biedt op hun eigen vertrouwde manier hulp aan ouders die het kunnen gebruiken.