Vrijwilligers

Wij willen elk gezin die dat wenst gedurende de eerste week na het overlijden warme maaltijden en soep kunnen aanbieden.

Wil jij een deeltje van onze puzzel zijn?

Wil jij kookvrijwilliger zijn en eten maken voor één van die gezinnen? Geweldig! Aan de hand van de aanmeldingen maken wij geografisch de vrijwilligersdatabase op, en matchen we gezinnen met een kookvrijwilliger in hun buurt. Op dit moment bekijken we of we voeding bij de vrijwillger kunnen bezorgen of we kunnen ondersteunen met aankoopbonnen.

Misschien kook je niet graag maar wil je wel aflevervrijwilliger zijn. De maaltijd ophalen bij de kookvrijwilliger, en naar het gezin brengen. De dag nadien breng je ook de lege schotel mee.

Een vzw vraagt ook heel wat administratief werk. Wil je daarbij vrijwillig helpen? Ben je de boekhouder die we nodig hebben of doe je graag wat grafisch werk voor ons? Wil je mee helpen dispatchen? Graag!

Voor ons is het belangrijk dat we veel gezinnen kunnen helpen? Om onszelf te voorzien van centjes om dat te doen zullen we dus evenementen of acties opzetten. We zouden het fijn vinden mocht je zin hebben om de boodschap van VZW Eleonoor te helpen verspreiden. Wil je meewerken aan een event of actie, of wil je er zelf eentje opzetten? We zijn je dankbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *